08.03.2022 | ה אדר ב' התשפב

תומכים באנשי האקדמיה מאוקראינה

בר-אילן מזמינה סטודנטים וחוקרים מאוקראינה להתארח באוניברסיטה ולהמשיך ללמוד ולחקור בה

אוקראינה

אוניברסיטת בר-אילן הקצתה סיוע תקציבי מיוחד שישמש לאירוח חוקרים, מרצים, סטודנטים, דוקטורנטים ופוסט דוקטורנטים מאוקראינה, באוניברסיטה, מתוך ההזדהות מיוחדת עם המצב הקשה שנוצר עקב המלחמה בארצם. בר-אילן מזמינה סטודנטים אוקראינים ללמוד באוניברסיטה באנגלית במגוון תארים וכן להשתלב בקבוצות המחקר הפועלות בה.

כל סטודנט דובר אוקראינית או רוסית שיגיע לקמפוס יוכל לקבל ליווי אישי על ידי סטודנט מאוניברסיטת בר-אילן, דובר השפה, כדי להבטיח קליטה מוצלחת בקמפוס.

גם הקליניקות הפועלות למען הקהל הרחב באוניברסיטה התגייסו למתן סיוע נפשי, חברתי ומשפטי לבאים מאוקראינה.

בבקשה הפיצו את המסר בקרב עמיתכם באוניברסיטאות באוקראינה, בר-אילן פועלת במקביל מול הגורמים השונים המטפלים בפליטים באירופה.

פרטים נוספים ניתן לקבל בבית הספר הבינלאומי של אוניברסיטת בר-אילן במייל [email protected]

עוד כתבות שיעניינו אותך