09.07.2020 | יז תמוז התשפ

השר יזהר שי ביקר באוניברסיטת בר-אילן

יחד עם פרופ' צבן, נפגש השר עם חוקרים מתחומים שונים וביקר במאיץ החלקיקים

שר המדע

שר המדע והטכנולוגיה, יזהר שי, הגיע לביקור באוניברסיטת בר-אילן כאורחו של נשיא האוניברסיטה, פרופ' אריה צבן. השר נפגש עם הנהלת האוניברסיטה, חוקרות וחוקרים מהדסיפלינות השונות, וביקר במאיץ החלקיקים הייחודי שממוקם במכון הננו טכנולוגיה.

השר יזהר שי אמר בביקור: "אוניברסיטת בר-אילן היא הראשונה שאני מבקר בה במסגרת תפקידי החדש כשר המדע והטכנולוגיה. אני מתכוון לחזק את הקשר של המשרד עם האקדמיה והחוקרים תוך שימת דגש על הנגשת המדע לפריפריה החברתית של ישראל. אני רואה בכם שותפים שלי ובטוח שביחד נוכל להשפיע".

בפגישה עם השר השתתפו: נשיא האוניברסיטה פרופ' אריה צבן, רקטור האוניברסיטה פרופ' מרים פאוסט, יו"ר חבר הנאמנים שלמה זוהר, המשנה לנשיא פרופ' משה לוינשטיין, דיקן הפקולטה להנדסה פרופ' זאב זלבסקי, ראש מכון הננו פרופ' דרור פיקסלר , פרופ' אורית שפי מהפקולטה להנדסה, פרופ' יוסי מנדל מאופטומטריה ומנכ"ל האוניברסיטה זהר ינון.